Weetjes Print E-mail

DITJES EN DATJES

 

'Kokosnoten Samba' is het allereerste muzikale zijprojectje dat Anja Yelles is aangegaan in haar ganse carrière. 

'Hiep hiep hoera' is een verjaardagsliedje dat Anja Yelles halfweg januari 2017 uitbrengt.  De tekst schreef ze zelf.  Zijzelf is pas jarig eind juni. 

Telkens Anja in Nederland komt, bestelt ze heel graag saté met pindasaus.   

De clip 'Hambamba' werd opgenomen in Knokke samen met 9 figuranten uit zowel Oost- als West-Vlaanderen en Nederland. 

Je kan Anja Yelles ook vinden op Facebook (facebookpagina) én twitter

Dinsdag 14 juni de release van Anja's allernieuwste singel 'Hambamba' en bijhorende clip.  Anja stond weer in voor de teksten ervan.

Op woensdag 22 juni is Anja Yelles jarig !  Hiep hiep hoera !!

Zondag 19 januari verschijnt een nieuwe én laatste track uit Anja's recente album 'Horen, zien en zingen' ! Liedje 12 'Helikopter'.

Onlangs rukte de brandweer uit net voor het optreden van Anja Yelles.  In haar kleedkamer was ze met haarlak haar kapsel aan het

fatsoeneren en daardoor ging het brandalarm af !  Heel het dorp in rep en roer !  Anja's optreden bracht nu eens  het publiek op een speciale manier in lichterlaaie...

'Waar ik ga of sta' is de nieuwe track uit het album 'Horen, zien en zingen' die in de spotlights wordt gezet vanaf 24 september

23 mei verschijnt het allernieuwste album van Anja Yelles : 'Horen, zien en zingen'

Op woensdag 6 maart  2013 gaat Anja voor enkele dagen het ziekenhuis binnen voor een nekoperatie.  Nadien volgt nog een flinke revalidatie.

In het voorjaar van 2013 komt een nieuwe fullcd aan met daarop 13 liedjes én een bonustrack.

De tweede echte clip van Anja Yelles is een feit.  Er werd een ganse dag uitgetrokken om zowel binnen- als buitenopnames te maken.  De opnames gingen door in Ingelmunster en Ooigem.  Bedankt Steven en Bert !  De figuranten zorgen samen met Anja voor een vrolijk, exclusief filmpje voor haar recente singel 'Iedereen doet mee' !

Ook deze keer schreef Anja de tekst van de titelsong van haar recentste singel !

Anja heeft een grijze huiskat, een britse korthaar die luistert naar de naam Trientje. Zo'n lieverdje !   

Anja heeft een tweehonderd paar schoenen, jawel !  Van een schoenverslaving gesproken !  Haar leuze :  ‘je kan nooit een modelletje of kleurtje teveel hebben’.  

Anja Yelles en haar zus Marjan hebben in de jaren tachtig nog samen een duoplaatje opgenomen.

                                      

De ouders van Anja zongen vroeger ook al.  Je ziet, de appel valt niet ver van de boom !

Anja Yelles nam als tweede singeltje (toen nog vinylplaatjes !) een engelstalig liedje op 'Funky Party'.

'De soep is aangebrand' bracht Anja reeds in drie versies uit.  In de jaren tachtig kwam het liedje uit op een vinylplaatje in hetzelfde genre als 'Ramaya'. In 1994 kwam het nummer dan uit op cd door toedoen van 'De Droomfabriek' en dit werd een knaller van formaat !  Verleden jaar bracht Anja het liedje uit in een volledige remake, modern en pittig (zoals haar soep...).

Anja heeft een kleine bibliotheek aan leesboeken. Thrillers, romans,... ze kregen allemaal een plaatsje bij haar thuis.  Er werden zelfs extra boekenkasten op zolder geinstalleerd. Nu alleen nog de tijd vinden om die allemaal te lezen... Haar verzameling blijft trouwens groeien.  De fans weten nu al met wat ze Anja een groot plezier doen !

 

Laatst aangepast op maandag, 01 mei 2017 08:50